De grootste spirituele beurs van Nederland

Het is wel gewoon maar je ziet ze niet iedere dag
BUTTON_POST_REPLY
anouska

De grootste spirituele beurs van Nederland

Bericht door anouska » di nov 21, 2006 14:32

27 en 28 januari 2007

De tweedaagse beurs Het Paranormaal Alternatief in Evenementenhal Rijswijk te Rijswijk geldt als ontmoetingspunt voor alle grote namen uit de paranormale wereld en alternatieve branche. Liefst 400 deelnemers uit Nederland en België presenteren een compleet aanbod van alle denkbare paranormale en alternatieve disciplines. Daarnaast biedt het evenement ook nog circa vijftig lezingen, workshops, demonstraties en optredens.

400 stands voor consulten, verkoop en informatie
Een ideale gelegenheid om eventuele drempelvrees te overwinnen en kennis te maken met een interessante wereld. Zo kan men bij de consultstands terecht voor het laten maken van een horoscoop, handlijnkunde, tarot, auratekenen, numerologie, droomanalyse, reiki, psychometrie, hypnotherapie, helderziende waarnemingen, spirituele tekeningen en veel meer. De alternatieve branche wordt vertegenwoordigd door een aanbod van onder meer stoelmasseurs, iriscopisten, Shiatsu therapeuten en zaken op het gebied van acupunctuur, acupressuur, homeopathie, yoga en voetreflexologie. Bij de vele verkoopstands is nagenoeg alles verkrijgbaar van etherische oliën, natuurvoeding, massagekussens, biosensoren, mageetprodukten, voedingssupplementen, boeken, gezondheidsstenen, sieraden, CD's, boeddhabeelden, klankschalen, trommels, rainsticks, new age artikelen, heksenspulletjes en elfjes, gelooide huiden tot Wicca- en Gotickleding. Voorts geven diverse opleidingsinstituten voorlichting over cursussen en uiteraard kan men ook een kleurentest laten doen of een aurafoto laten maken.

Lezingen, demonstraties, workshops en optredens
Naast de talloze stands worden er circa 50 lezingen, demonstraties en workshops gegeven. Bekende spirituele werkers onder wie Gerard Heutink, Jan C. van der Heide, Olaf Koning, Jaqueline Seelen demonstreren tijdens één of meer van de drie Paranormaal Alternatief beurzen helderziende waarnemingen en Rob van der Wilk geeft een hypnoseshow. Daarnaast komen onderwerpen als gidsen en engelen, reiki, handanalyse, astrologie, edelstenen en mineralen, hypnotherapie en veel meer aan bod. Voor degenen die van muziek willen genieten is er een gevarieerd podiumprogramma met New Age muziek en demonstraties Yoga, Aikido of Tai Chi. Leuk om zelf mee te doen zijn de inloop-workshops waar kennis gemaakt kan worden met actuele aktiviteiten als Yoga, Reiki, Intuitief tekenen en beschilderen.

Het lezing en workshop programma varieert per beurs. Een volledig beursprogramma is uitsluitend tijdens het beursweekend gratis te verkrijgen aan de kassa.

Forum beantwoordt alle vragen
Het Paranormaal Alternatief, de grootste beurs van Nederland, staat voor kwaliteit. Mogelijk zit u na een beursbezoek aan het einde van de dag met een aantal vragen. Hiervoor is er een speciaal forum, dat beide dagen tussen 16.00 en 17.00 op het podium in de beurshal beschikbaar is. Hierin zitten ook weer bekende namen uit de paranormale wereld die antwoord geven op al uw vragen.

Inschrijven als standhouder?
U kunt zich uitsluitend aanmelden voor de wachtlijst. Vraag een inschrijfformulier aan via telefoonnummer 070-307 59 00 en stuur deze volledig ingevuld en ondertekend retour. Bovenaan het inschrijfformulier graag vermelden tot hoeveel dagen voor de beurs u beschikbaar blijft. Vaste deelnemers hebben voorrang. Zodra er wegens annulering plaats is op een beurs ontvangt u van ons een deelnamebevestiging/faktuur. Uw deelname is dan definitief en zijn alle huisregels van kracht. Indien u eventueel van uw inschrijving op de wachtlijst afziet dient u ons hiervan schriftelijk in kennis te stellen.Openingstijd: 10.00 uur
Sluitingstijd: 17.00 uur
Entree volwassenen: € 7,00
Entree kinderen: € 3,50

BUTTON_POST_REPLY